Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Markus og min hjemby er Bergen. Her har jeg bodd hele livet frem til nå, og jeg har og planer om å bo her videre. Jeg har nemlig fått meg fast jobb som fotograf, hvor jeg jobber innen markedsføring med et multimedia-foretak som jobber med mange ulike prosjekter.

Siden jeg er så interessert i fotografi og media, tenkte jeg at det var på sin plass å lage meg en blogg hvor jeg kunne dele denne lidenskapen med verden. Jeg ønsker å laste opp bilder og dele erfaringer fra prosjekter jeg er med på, slik at andre kan få se hvor spennende det er å jobbe som fotograf.

Hvorfor fotografi?

Jeg har vært interessert i fotografi helt siden jeg var en liten gutt. Jeg husker når jeg fikk låne kameraet til min far og løpe rundt i huset og ta bilder av alt og ingenting. Jeg husker også når jeg brukte konfirmasjonspengene mine på min første speilrefleks, og siden den gang har jeg utviklet meg mer og mer som fotograf.

Når jeg skulle begynne på videregående var media og kommunikasjon et naturlig valg for meg, og når jeg var ferdig der bar det videre til et fotografistudie. Jeg visste selvsagt at det ikke er enkelt å finne arbeid som fotograf, men jeg ønsket å satse alt på min lidenskap. Det er jeg utrolig glad for i dag, nå som jeg står med fast jobb!

Hva kan du lese her?

På min blogg kommer jeg til å dele ulike erfaringer fra min hverdag som profesjonell fotograf, i tillegg til å dele tips og triks innen fotografi. Det er mange som er interessert i fotografi, og i dag kan du komme langt kun med mobilen din. Jeg ønsker å dele mine erfaringer og forhåpentligvis inspirere andre til å gjøre det samme som meg.

Mest av alt er jeg veldig glad for å kunne samle alle mine tanker og bilder på ett sted, slik at jeg senere kan se tilbake på mine prosjekter og tanker rundt disse. Bloggen vil være en inspirasjonskilde, med både personlige innlegg og med mer tekniske tekster om historie og teknikker innen fotografi. Jeg håper du finner noe du liker!